Община Бургас стартира проекта Startup Village - Ченгене Скеле с две тематични събития през юли

When

13.07.2022    
All Day

С две тематични събития ще стартира проектът на Община Бургас за Startup Village – Ченгене скеле. Първото от тях – Pitch at The Beach, е финалната фаза на aкселераторската програма XLRadar, която се организира от „Иновейшън Кепитъл“ АД с подкрепата на Община Бургас. Събитието ще се проведе този петък, 15.07., в конферентната зала на Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“.
На 24.07., неделя, отново в КТК “Ченгене скеле” ще се проведе и последният етап на ултимативната предприемаческа програма ABLE Activator.
Мисията на предприемаческата програма ABLE Weekend Activator е да даде възможност на млади, проактивни хора в България да развиват своите идеи до реални работещи проекти и бизнеси чрез менторство, контакти и насоки.
Двудневното предприемаческо предизвикателство ABLE Weekend Activator се организира съвместно с Община Бургас и ще даде възможност на 35 проактивни млади хора да поставят основите за развитие на бизнес и социални проекти само в рамките на 48 часа.
На финалите всички екипи ще имат възможност да представят резултатите от двудневната си работа и на място ще получат обратна връзка за положените усилия от специално селектирано жури от успешни предприемачи, инвеститори и бизнес специалисти.